Новини

Фотоизложба "Празнично Панагюрище - през окото на обектива

Вчера, 16 ноември 2016 г. от 17:30 ч. в изложбената зала на Исторически музей-Панагюрище се откри фотоизложбa "Празнично Панагюрище - през окото на обектива". Тя е част от концепцията "Изкуство с панагюрски дъх - творчество От общността За общността". Фотоизложбата е дело на седем панагюрски фотографи: Диана Дееничина, Мариана Стефанова, Костадин Костадинов, Д-р Николай Радулов, Нина Деенична, Стоян Георгиев и Спаска Костуркова. Всеки автор е запечатал различни моменти от събития, случили се на територията на община Панагюрище.

От името на г-жа Галина Матанова, Заместник-кмет "Хуманитарни науки" поздравителен адрес към творците поднесе  Радка Костуркова, Старши експерт “Връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество. От името на творците, Мариана Стефанова изказа благодарност за дадената им възможност за реализират тази идея и приветства гостите да се насладят на цветните моменти, разкрили се пред тях.

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.