Новини

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ПАНАГЮРИЩЕ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ЗА КРАЕВЕДЧЕСКА ДЕЙНОСТ „ЛЮБОРОДИЕ” ЗА 2018 ГОДИНА

НА 19 АПРИЛ 2018 Г. НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ В САЛОНА НА ЧИТАЛИЩЕ „ВИДЕЛИНА – 1865” ПО СЛУЧАЙ ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА ОУ „20 АПРИЛ”, СЕ ВРЪЧИ НАГРАДАТА ЗА КРАЕВЕДЧЕСКА ДЕЙНОСТ „ЛЮБОРОДИЕ” ЗА 2018 Г. КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ НИКОЛА БЕЛИШКИ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА ДОЦ. Д-Р АТАНАС ШОПОВ – ДИРЕКТОР НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ПАНАГЮРИЩЕ. 
В ПОЗДРАВЛЕНИЕТО СИ КЪМ ЕКИПА НА МУЗЕЯ КМЕТЪТ БЕЛИШКИ КАЗА: „ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ВРЪЧА ТАЗИ НАГРАДА НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ПАНАГЮРИЩЕ НЕ САМО ВЪВ ВРЪЗКА СЪС 75-ТА ГОДИШНИНА НА МУЗЕЯ, НО И ЗА ТОЗИ ОГРОМЕН ТРУД, КОЙТО ДОЦ. ШОПОВ И НЕГОВИЯ ЕКИП ПОЛАГАТ. ЗА МЕН Е ВАЖНО ТОВА, ЧЕ ИМАМЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ, ЕДИН ХРАМ, КОЙТО ПАЗИ ТРАДИЦИИТЕ. ЗАЩОТО ТАМ, КЪДЕТО ИМА ПАМЕТ ЗА МИНАЛОТО, ТАМ, КЪДЕТО ТЪРСИМ И ПРЕДАВАМЕ СВОЯТА ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ, ТАМ ЩЕ ИМА И БЪДЕЩЕ“ 
ДИРЕКТОРЪТ НА МУЗЕЯ ДОЦ. Д-Р АТАНАС ШОПОВ БЛАГОДАРИ ЗА ОТЛИЧИЕТО. ТОЙ ИЗРАЗИ БЛАГОДАРНОСТ И КЪМ ЕКИПА НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ПАНАГЮРИЩЕ. „ИМЕТО НА НАГРАДАТА”ЛЮБОРОДИЕ” ОЗНАЧАВА СЪХРАНЯВАНЕ НА ПАМЕТТА, ТОВА ОТГОВАРЯ И НА ДЕЙНОСТТА НА МУЗЕЯ, ДА ВЪЗПРОИЗВЕЖДАМЕ И ДА ПРЕПРЕДАВАМЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА. НАЙ-ТЕЖКАТА И НАЙ-ВЪЛНУВАЩАТА НАГРАДА Е, КОГАТО ЧОВЕК ПОЛУЧИ НЕЩО В РОДНИЯ СИ ГРАД. МУЗЕЯТ СЪХРАНЯВА МНОГО СЪКРОВИЩА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОБЩИНАТА ГИ ОПАЗВАМЕ И СЪЗДАВАМЕ ВИЗИЯ, НО НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪКРОВИЩЕ ТОВА СТЕ ВИЕ, ПОСЕТИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО БЕЗ ВАС, МОЖЕ БИ И МУЗЕЯТ НЯМА ДА ГО ИМА”.
ДОЦ. ШОПОВ ПОДАРИ НА ДИРЕКТОРА НА ОУ "20 АПРИЛ" Г-ЖА МИНКА ЛАНДЖЕВА КОМПЛЕКТ КНИГИ, ИЗДАДЕНИ ОТ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - ПАНАГЮРИЩЕ.

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.