Новини

ИЗЛОЖБА „АЗ МОГА ДА ОБЩУВАМ ЕФЕКТИВНО“

Днес, 1 март 2019 г. в Исторически музей-Панагюрище се откри изложба „АЗ МОГА ДА ОБЩУВАМ ЕФЕКТИВНО“ на ученици и учители от ОУ „Двайсти април“, ОУ „Проф. Марин Дринов“ и СУ „Нешо Бончев“. Събитието се реализира по проект „Ефективната комуникация и емоционалната интелигентност - помощници в борбата с агресията в училище”, финансиран от Европейската комисия по програма „Еразъм+“. Директорът на ОУ „Двайсти април“ Минка Ланджева приветства присъстващите с добре дошли, а г-жа Таня Ракова представи целите и очакваните резултати от работата по проекта.

 Основната цел е реализиране на европейския план за развитие на училището относно приобщаващото образование, като запознае учителите с нови методи и средства за борба с агресията в училище и формиране на добър микроклимат в класната стая. Изграждането на умения за ефективна комуникация, ръководене на конфликти, развитие на емоционалната интелигентност и дигиталните умения, ще допринесат за приобщаване на  учениците към целите на образованието, ще са инструменти за борба с тормоза в училище.

Стела Дашева, ученичка в ОУ „Двайсти април“ представи своето есе на тема „Ако стигна върха сам кой ще ме снима там“.

Поздравителен адрес от името на Община Панагюрище връчи Иванка Тодева, главен експерт "Образование , младежки дейности и спорт".

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.