Новини

Някои вече си получиха подаръците!

В Националната седмица на четенето Арт-клуб „Асарел“ в партньорство с Исторически музей гр.Панагюрище стартира своята празнична инициатива „Подарената книга е чудо“. В продължение на 10 дни от 10 декември до 23 декември включително ще оставяме книга от съвременен български автор и на гостувалите на Арт-клуб „Асарел“ през 2019 година, на знакови за гр.Панагюрище места. Места, свързани с историята и славното минало на града ни. Книгите са с личен автограф от авторите.
Две от книгите вече са в ръцете на своите собственици. Четивото с автор Мирослава Коларова предизвика интереса на посетителка от с. Петрич. А "Поздравь от Панагюрище" на Стоян Радулов привлече вниманието и накара велинградчанка да я вземе в ръце и да разлисти с интерес страниците на книгата, която ни запознава със стари във времето, но не и забравени интересни факти за столицата на свободата - Панагюрище
!

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.