Новини

Подарената книга е чудо....

Последните подаръци от инициативата "Подарената книга е чудо" на Арт-клуб "Асарел" и Историческия музей стигнаха до своите хора.
Млада двойка намери "Елегии и тържества" на елхата в музея. Така великолепната книга на Калин Донков замина за Холандия, откъдето е младият мъж.
На коледната елха намериха своя подарък и двамата близнаци Иван и Ясен. Книгата на неповторимата Маргарита Петкова "Тъй рече Виктор" вече ще бъде достойна част от библиотеката им в гр.Ботевград, както ще радва и родителите им, сигурни сме!
След среща, изпълнена с искрена радост
в залата-трезор на съкровището, книгата "Приближаване до взрива" на Атанас Капралов замина за гр.Бургас - с дамата, която вече е неин усмихнат притежател.
И за финал - сем.Цанкови от гр.София, дошли в гр.Панагюрище специално да се поклонят пред светлата памет на всички, отдали живота си за свободата на България, с трепет взеха със себе си освен впечатленията си от града ни и оставената от нас до знамето на Райна Княгиня в родната ѝ къща-музей книга "Вода и кръв" - на нейния правнук Асен Дипчев. Вълнението им беше повече от голямо!
Желаем на всички - автори и читатели - крепко здраве!
И повече светли хора и срещи!
А ние от Арт-клуб "Асарел" и партньорите ни от Историческия музей обещаваме - още хубави такива предстоят!

Очаквайте!

©Текст: Дарина Дечева

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.