Новини

Представиха книгата "Родът Хаджипееви - от Панагюрище до Асеновград" в София

На 17 януари 2018 г. в Център за обучение – БАН, София беше представена книгата на Теодор Пеев "Родът Хаджипееви - от Панагюрище до Асеновград". Тя се издаде от Исторически музей - Панагюрище по Проект за стимулиране на местни творци „Панагюрище – духовност и творчество в едно” на Община Панагюрище.

На Антонов ден, именния ден на доц. Антония Пеева /леля на Теодор Пеев/ в лекционна зала на БАН се събраха представители на академичните среди за да почетат паметта на своята колежка и приятелка. Запознаха се и с панагюрските корени на рода, на който е посветена книгата.

На събитието присъстваха представители на Исторически музей – Панагюрище. Доц. д-р Атанас Шопов – директор на музейната институция запозна присъстващите с проекта „Панагюрище – духовност и творчество в едно” и сподели, че книгата на Теодор Пеев е поредното издание по този проект на музея.

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.