Новини

Родов комитет "Райна Княгиня" с мероприятие в музея

На 10 август 2020 г. от 15:30 ч. в двора на Исторически музей - Панагюрище ще се състои мероприятие, организирано от Родов комитет "Райна Княгиня" с председател Здравчо Здравчев. Целта на предстоящото събитие е  отбелязване на Съединението с хора на знакови места в България и Кампания за набиране на средства за музеите на Райна Княгиня. Програмата включва:

  • Прожектиране на филма "Българският Йерусалим" отразяващ поклонническото посещение на Цариград във връзка с 200 години от рождението на Гаврил Кръстевич от потомците на брат му - потомци и на Райна Княгиня. Кадрите включват поклонение на гроба му и панихида в храма "Свети Стефан"
     
  • Информация от директора на Историческия музей за участието на панагюреца Атанас Шопов при престоя на Райна Княгиня в Цариград
     
  • Хора на площадката в Историческия музей
     

МЕРОПРИЯТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИОЛОГИЧНИ МЕРКИ !!!

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.