Новини

Честита 2023 година, приятели и партньори на Култура

Поздрав от Тихомир Църов..........

Скъпи приятели от партньорската мрежа на Култура ON AIR,
От името на екипа искам да Ви пожелая една здрава 2023 г. Бъдете вдъхновени и благословени!
Жюстин Томс, разказвай ни с твоя неповторим стил вълнуващи истории на обикновени хора с необикновена съдба!
Доц. Атанас Шопов, благодарение на професионалисти като теб, музеите са наистина интересни места, в които се опазва българския дух.
Доц. Добрин Атанасов, нека странните ти и провокативни творчески търсения предизвикват още много възклицания „Уау“!
Невена Митева, продължавай да ни зареждаш с ентусиазъм, чрез режисьорските си виждания, реализирани в театрални постановки по целия свят!
Д-р Даниел Руменов, Регионален исторически музей – Шумен опазва съкровищницата на този край, вдъхновявай екипа си да намира нови пътища за представянето на безценните български старини!
Доц. Веселина Вачкова, кой ако не ти ще се сети, че творчеството на Салвадор Дали има своето естествено място точно в Перущица? Бъди все така търсеща и откриваща нетрадиционното…и го споделяй с нас!
Петър Немски, продължи да разкриваш тайните на българския фолклор и ни омагьосвай с чистотата и вдъхновението, което излъчваш ти и танцьорите от школата ти по време на пресъздаване на родните обичаи!
Сава Христов, бъде все така всеотдаен към каузата си, претворена в севлиеската галерия „Видима“, на която могат да завидят сходни институции не само у нас.
Иван Христов, Исторически музей – Дряново промени облика си през периода, в който го ръководиш. Продължавай да изпълваш със смисъл всеки свой ден там, израствай и бъди всеотдаен!
Доц. Красимира Кръстанова, не спирай да градиш своите уникални мостовете между българската и различните европейски култури!
Към екипа на Национален фонд „Култура“ – бъдете здрави и успешни, истински ценители и хранители на култура!
 

Видеото може да видите тук

https://youtu.be/z-mQ8s-sSlI

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.