Новини

Ден втори от лятната ваканция за децата

Под звуците на жизнерадостни детски песни в двора на музейния комплекс, протече вторият ден на летните дейности. Децата нямаха търпение да творят и да покажат своите сръчни умения. Всяко дете успя да изработи по няколко различни творения. Отново най-голям интерес имаше към дървените станчета на които изтъкаха пъстри пътечки. Макети на съдове от Панагюрското златно съкровище, изработени от стиропор породиха много въпроси за историята на изящния сервиз. Жираф, слон, таралеж, катеричка и други животни намериха място в оформения зоокът. Бяло, зелено, червено - трибагреникът се появи върху контурите на България.

Всички бяха изключително щастливи и пожелаха отново да се върнат при нас. В знак на благодарност за своето участие, всяко дете получи грамота от Исторически музей-Панагюрище. 

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.