Новини

Обмяна на опит

В периода 13-15 юни 2021 г. колективът на Исторически музей - Панагюрище осъществи пътуващ семинар до град Балчик. В крайморския град музейният екип посети Държавен културен център "Двореца", Историческия и Етнографския музей като се запозна с местните забележителности и обмени опит относно музейните дейности в институциите.

В Каменната зала на ДКИ "Двореца" все още гостува изложбата на Исторически музей - Панагюрище - "Реликви на Априлската епопея". Панагюрските музейни специалисти видяха различен прочит на представяне и експониране на музейни колекции. Колегите от ДКИ "Двореца" споделиха, че още от самото ѝ откриване, изложбата представлява изключителен интерес за техните гости. За това свидетелства книгата за впечатления. Всеки досег и обмяна на опит между музейните работници из цялата страна е полезна за популяризирането на културно-историческото ни наследство.

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.