Новини

ДОАЙЕНЪТ НА МУЗЕЙНОТО ДЕЛО АТАНАС АТАНАСОВ С 80-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

От името на колектива на Исторически музей - Панагюрище и лично от името на директора на музея доц. д-р Атанас Шопов се връчи Поздравителен адрес на г-н Атанас Атанасов - директор на музея от 1972 до 1990 г., отдал 40 години от своя живот на музейното дело в Панагюрище.

"Господин Атанасов от името на колектива на Исторически музей - Панагюрище и от името на доц. д-р Атанас Шопов - директор на институцията, Ви поздравяваме по повод Вашия 80-годишен юбилей. Една достойна годишнина! Пожелаваме Ви да бъдете здрав и благословен, горд с годините си, с това, което сте извървял и с това, което сте постигнал като творец, ръководител и деятел на културата в Панагюрище. Желаем Ви спокойни и щастливи дни, заобиколен от обичта на близките и любими хора и винаги добре дошъл в Исторически музей - Панагюрище!".С тези емоционални думи Сабина Барзекова се обърна към г-н Атанас Атанасов.<--break->https://museumpan.com/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spa..." title="<--break-->">
Г-н Атанас Атанасов беше трогнат от уважението и почитта, оказана му от Историческия музей. Пожела на музейните работници здраве и успехи, за да могат, като него, с удоволствие да се завръщат в музея като в собствен дом.
За кратко г-н Атанасов посрещаше посетителите в Залата трезор като екскурзовод и се върна във времето, когато е работил в музея.

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.